Dim i vatromet za prvi ples

 

 

Suvi led za vencanje

 

 

Suvi led za vaš ples za venčanje iz snova. Da vaš ples izgleda kao iz bajke pružićemo Vam atmosferu plesa na oblacima sa profesinalnim dim masinama na suvi led.

U čemu je razlika?

Kada kažemo teški dim na bazi suvog leda mislimo na mašinu koja radi na principu integrisanja suvog leda i zagrejane vode na temperatu ključavosti. Iz te hemiske reakcije koja je bezbedna za okolinu dobija se prelepi prizor kao sa slika.

Šta je suvi led? To je ugljendioksid u čvrstom agregatnom stanju na temperaturi od -79º C. Efekat koji se dobija je gust dim koji se zadržava na podu zbog razlike u temperaturi vazduha i dima, zato ga neki i zovu teški dim. Prednost mašine sa suvim ledom je što ne aktivira senzor alarma za požar pa ste bezbedni da vam se gosti ne razbeže usled kiše od sistema protiv požara. Ovakva vrsta dima, sem što je bezbedna nema nikakvog mirisa.

Dok mašina na bazi tečnosti greje tečno ulje koje se pretvara iz tečnog u gasovito stanje. Takva vrsta dima se podiže i stvar prozirnu maglu koja nije dobra ni za vaše fotografije ni zbog mirisa koji ima zagušljivo dejstvo. Pa Vam svakako ovu vrstu dima ne preporučujemo.

ZANIMLJIVOSTI

Sprovedeno je istraživanje u zapadnoj evropi za 2018 god. mladenaca kako otkrili koja je fotografija po njima bila najlepša… Učestvovalo je više stotina mladenaca i rezultat je bio preko 60% da im je najdraža fotografija bila baš prvi ples sa tešim dimom.

Dekoracija venčanja

Osim teškog dima kod nas možete pogledati dekoraciju sa cvećem za vaše bajkovito venčanje, veliki izbor balona za dekoracju vencanja kao i za dekoraciju rodjendana i ostalih svečanosti. U ponudi imao i šampanjac fonranu, unutrašnji vatromet-prskalice kao i mnogo toga da Vam vaše venčanje bude ne zaboravno.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja slobodno nas kontaktijate.

Za više slika pogledajte naš instagram profil ovde.